neděle 10. srpna 2014

10.08.2014 Kenting - Fotky

Ni hao!
Krásně jsme se vyspali a spěchali ke skůtříku, projet s zbytek jiho-západního pobřeží. Počasí bylo neklidné, ale celou cestu až do Jienliu nám nepršelo, ba naopak, bylo krásně a výhledy na moře se snad ani nedají popsat. No uvidíte sam.



Zastavili jsme, snědli burgrkterý jsme si objednali v Surfařské krabí boudě a začlo pršet. Když dlouho nepřestávlo, tak jsme si řekli - tak co, máme pláštěnky, jedem. A jeli jsme. Byl to super zážitek! Trochu nebezpečný, to uznávám, ale moc se mi to líbilo. Po cestě byla značka pozor krab. Hrozně jsme se smáli, dokaď jsme na jednoho, velkýho jako ten burger co jsme měli. Lekli jsme se, ale jeli dál. 

Měli jsme pár zastávek, ale už jsme museli vrátit skůtřík do prodejny. Pak jsme dorazili na hotel, kde jsme čekali na majitele. Ti ale byli zaneprázdnění. Dnes byl totiž den duchů. Duchové přijdou na zem a protože jsou hladoví a potřebují peníze ve svém světě, lidé jim přichystají hostinu a pálí pro ně peníze. Viděli jsme to několikrát, když jsme jeli na skůtru zpátky do města.

Majitelé nám opět pomohli - vzali nás na nádraží a domluvili nám autobus. Dali jsme jim poslední čokoládu, co jsme měli z čech jako vyjádření díků a už jsme si to svištili do přístavu poblíž Kao.

Nevíme, jestli je to tím počasím, nebo tím, že jih byl opravdu krásný, ale... tady je to docela děsný. Továrny a domyjako z dob industrializace.. Hotel je so-so, hlavně teda smrdí zatuchlinou kvůli starému nábytku.

 Zítra chceme jet trajektem na korálový ostrov, tak snad nám v tom počasí nezabrání.






















1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Komenáře fungují:/