čtvrtek 7. srpna 2014

06.08.2014 nebyli bychom na taiwanu, kdybychom nejeli na korbe maleho auta

Ja to tu zeru! A to doslova: miluju jidlo v tomhle hotelu a celkove vsechno! Tenhle camp je fakt jak dovolena pro nas. Moc se tu nenadrem narozdil od Vanungu leadership campu. Takova pohoda. 30 deti, 6 consuloru a Fran. Rano bula hodina a odpoledne jsme sli snorchlovat do oceanu. Takova





nadhera! Sice to bylo tak, ze jsme se chytli a typek nas vozil po vode, zatimco my koukali pod vodu, ale stejne! Tolik xivota, nadherny koraly a ryby velky! Dokonce jsem videla nema v sasance! Tomca bohuzel ne, protoze mel spoustu prace s topenim meho telefonu. Haha, ne my koupili obal pod vodu a kn jaksi.. nefungoval. Tak se mi na chvilo rozbil telefon. Kazdopadne uz je to ok. Ja byla v druhy skupine a jeden z tech co nas vzali do vody me a jentin nabidl, ze nas vezme podruhy. Bylo to fakt super:) s tomem mame v planu jet snorchlovst jeste jednou na jednom koralovem ostrove.

Vecer jsme meli party, deti se zapojovaly, dokonce I vicky, tak jsme usoudili, ze koleckove kreslo opravdu nepotrebuje.

Pred chvilkou jsme zjistili, ze zitra je ppsledni den. Tak jsme na rychlo bookovali hotel v Kaoshingu. Jsme zvedavi, jak to tam bude vypadat po ty explozi.. pak se vratime zpatky do Kentibngu a pak zas do Kao.

Tak ahoj!:)



Žádné komentáře: