sobota 23. srpna 2014

19.08.2014 Bye Bye Tchaj-wan

Odlítáme. Achjo.

Ráno se jdeme ještě projít, něco pokoupit... Na hotelu balíme a někteří z nás se stresují. Tomčovi stále nebylo nic moc. Vyrazili jsme na Main station a hned pak mířili HSR do Taoyuenu na letiště. Vzali jsme si taxi, protože už jsme moc nestíhali. Na přepážce jsme s domluvili místa v letadle - všechny lety sedíme u okénka. A pak nás překvapily děti. Přijeli za náma naše oblíbené děti z prvního session. Všechno zorganizoval Jackie - Tomčovo kluk z T2. Pak přijel jeho brácha - můj Paul, Jasmine - také z K1 a její brácha Justin z T2, tedy od Tomči. Udělali nám hroznou radost. Dali nám dárky - velký karty ve tvaru medvídka a hvězdy, pak takovou knížku s fotkama a dobroty. Povídali jsme, fotili se a pak už jsme museli jít.


Cesta z Taipei do Kantonu byla bezproblémová. Letěli jsme s China Southern Airlines. Dostali jsme nudle. V Kantonu jsme ale museli čekat 6 hodin na další let. Bylo to nekonečný. Tak jsme si četli, Tom hrál pak hry na ntb. Konečně pak přišel čas vydat se na dvanáctihodinový let do Paříže. Cesta byla nekonečná. Boing 777 byl zastaralý, ale naštěstí měl monitory, tak jsme celou cestu zase sledovali. Tentokrát jsme letěli s Airfrance, což bylo fajn, protože jsme měli evropskou kuchyni. Letadlo bylo 3-4-3 místa, takže vedle nás někdo seděl. A nebyl to jen tak obyčejný člověk. Byla to mladá němka, šampionka ve wrestlingu. Zde je její facebook stránka. Byla hrozně fajn a dala Tomovi jogurt :D (fakt nám moc chyběly mléčný výrobky.



Dorazili jsme do Paříže a s Alpha female jsme si povídali a já s ní šla projít duty free krámky a tak. Vydali jsme krásný východ slunce, přímo u letadel. Čekali jsme jen hodinu a pak konečně mířili do Mnichova. V Mnichově jsme si koupili Bayern ticket a čekali asi 3 hodiny na náš vlak Karel Čapek. Cesta trvala další 3 hoďky. V Plzni na nás už čekala moje mamka s Ráďou a Moki. :) Celkově nám cesta trvala více než den - bez vlaku cesta pouze letadlama s čekáním : den a půl hodiny.



Žádné komentáře: