pondělí 14. července 2014

14.07.2014 nove deti prijely

Ahoj,
Dneska to bylo sileny.. vstavala jsem v pul sesty, abychom se co nejdriv dostali do taipei a tam uvitali deti a nalozili je do autobusu. Hodina a pul na tom slunicku, fakt super:/ (jinak mam opaleny tricko:( ) prialo to hrozne rychle,  vcera odjely jedny a hned na to prijely novy.. nakonec mam teda s Piou T1. Je jih patnact a moc se zatim nerozmluvily. Je jim 12 nebo 13. Snad budou v pohode. .

.....


Jinak ja mam fakt velkou krizi s jidlem. Zveda sr mi zaludek, jen co citim obed ci veceri.. dneska jsem m jedla jenom rejzi, protoze ta jediná nema pachut:/ musim se srovnat.
Bydlím se dvěma děvčátky - sestrami z německa, co bydlí na dálným východě. Maminka taiwanka a tatínek nemec. Bydli taky u Mnichova a mluvi mezi sebou nemecky nebo anglucky a ne moc cinsky, tak dobre pro me.
Zitra zaciname s aktivitou polívani vodou, to vsechny bude bavit. Jen to mame a tomem twd naopak. Jelikoz ma s CYem K2, tak maj rano hodinu a odpo aktivitu a my obracene.
Jinak tom mluvil s hlavnim. A on rilal, ze jsme nejlepsi consulori (mezi náma to nejspíš řekl každýmu :D), ale ze to nesmi rict pred ostatnima. Ja si osobne myslim, ze jenom pochleboval, protoze pak rekl, ze posledni kemp bud muzu me byt na jinym miste... ale kazdej zvlast!! Nebo zustat tady... hm! To musime vyresit.
Tak dobrou noc

Žádné komentáře: