úterý 15. července 2014

15.07.2014 druhy den druhyho campu - water games a avangers podruhe

Moje deti jsou zatim fajn. Uz si pamatuju jmena a s holkama si dobre rozumime. S klukama to bude chvilku trvat, protoze tam je jeden vtipalek a trochu to bojkotuje. Tomcovo deti si ho moc oblibily, jen jeho spoluvedouci je moc mekkej.
Dneska jsme rano meli vodni hry s balonky a pistolkama a deti si to dost uzily.
Pockat!

...


Jeste jedno vysvetleni. Novy camp ma pres100 clenu I s consulorama. Ten predtim mel asi 60. Kazda skupina ma priblizne 15 deti a zase jsou 4. 2 detske a 2 teenagery. K tomu ale pribyl cinsky penta camp. Ktery scita asi 25 deti. Takze je nas tu straane moc. Sdilime jidla a aktivity, coz je dost tezke. Zaprve zvladnou tu aumu deti a za druhy, my musime cekat, nez vsichni dostanou jidlo a az pak jsme na radr my. I kdyz me to tolik nevadi,  cekam na rejzi a zeleninu. Dneska jsme se nastesti s tomem nadopovali cokoladou. Ale byli jsme doost ospali...
Odpoledne byla hodina a konecne vim o cem se meli ucit I deti predtim. Fran to vysvetluje moc pekne, tak na jeji hodiny zustavam. Alex bohuzel s k1 nemej sanci uspet pri hodinach leadershipu:/ ae tyhle deti pry povidaji vic. Tom rika, ze jeho k2 je lepsi v aj, nez byvala t1.
Dneska mi volala jasmin,  ale bohuzel jsem to neatihla vzit:(
Moje holcicky z pokoje maji ten spravnej nemeckej prizvuk. Pochazeji od mnichova, ale bydli nekde pryc. Maminka taiwanka, tatinek nemec. A jedna z nich, devitileta starsi - sarah je hrozne homesick:( ale ted ai hrajou tak je to dobry:)
Jinak tady je nase video jak jsme se loucili s minulyma detma. Nikdo mi nerekl, ze muzem mluvit dlouho:( ten jak rika na zacatku "camp" je hlavni.
2014 Penta: http://youtu.be/XJaDxAP_sTE
To co vidíte je.. no asi ani nejde hádat co to může být, tak vám to řeknu. Jde o soju ve vodě. Jo. Mňamka.
Tom and Dolphin

Žádné komentáře: