úterý 8. července 2014

8.7.2014 - plavání a party

Nazdárek,

Tak dneska to vypadalo, že bude docela fajn den. Začalo to zklamáním ze snídaně, mysleli jsme, že jsme dostali croisant a muffin, ale obojí chutnalo stejně.. divně :D. Mlíko naštěstí nebylo s příchutí jablka nebo sojy s arašídama tentokrát. Takže jsme se nadlábli a já šla s dětma na hodinu a tom s týnejdžrama plavat. Odpoledne jsme si to vyměnili. Učili jsme se o Evropě. U Toma ve skupině, když se ho ptali odkud pochází, tak se h někdo zeptal: Check to public or chicken public? Místo Czech republic:D


Večer jsme měli párty. Vypadala asi takhle: nahnali nás d třídy plný balonku. Nejdřív učili děti tancovat nějakej tanec, pak další nudnou hru a nakonec to dopadlo tak, že všichni popadli balonky a začili po sobě zběsile tlouct :D Byla to fakt sranda:). K pozdní večeři jsme dostali zase želééé.. Jo mimochodem - k obědu byly k příloze mořský řasy.. a jeden kluk v nich našel šneka. Francouz by řekl, no a co, bonus..:D já od začtku, co jsem musela sníst 5 mořských řas, už žádný nejím. Fakt humáč..

Po návratu ke kolejím se stal zase problém s Nathanem - je u mě v K1 a bydlí u toma. Hrozně problémovej kluk, protože je pěkně vychcanej. Buď šikanuje, nebo všechno svádí na ostatní. Ale dneska mu to nevyšlo a musel mluvit 2x s hlavním a už má výhružku, že se k němu přestěhuje. Ještě, že zítra ho nebudu muset snážet... protožeee.. máme day off!! huhůůůůů... jedem na pláž:D ačkoliv u Taipei jich moc není. Ipřesto tomča jednu našel, jmenuje se Baishawan beach, můžete si jí vyguglit, zítra napíšu:)

ahoj!

Žádné komentáře: