středa 2. července 2014

2.6. 2014 water games, avangers

Ahoj,

Dnešek byl podstatně lepší než včerejšek. Nejsme tolik utahani jako vcera. Ale organizace stale pokulhava. Teda takhle, camp běží podle planu, ale to co tu vlastně máme dělat ne.. staráme se o děti 24 hodin denně. Fakt nepřeháním. Spíme s nimi, jíme s nimi, jsme na jejich hodinách s učiteli s nimi a hrajeme si s nimi.. na 14 dni máme jeden den volna. Alespoň tak mam to slíbili a večer nám někdo řekl, že ani to ne.. no uvidíme jak se to vyvrbí, ale je to fakt náročný.

......

 


Například u mne v teamu vznikla šikana. Pět dětí šikanuje dvě. Vicky, protože se chová jako čuně a Jethana protože nemluví anglicky. Deti musi mluvit anglicky nebo je musime potrestat. Metoda Chopper ti dá pusu už nefunguje, tak jim zakazujem hrát jedno kolo hry. Musime to vyresit, aby vznikala pratelstvi..

K dnešku. Ráno měly všechny skupiny K lesson a skupiny T aktivity. Takze jsme s tomem byli oddelen. Zase. Moje děti mají tu nejnižší úroveň aj, ze ani učitel (rodilý angličan) si s nima nevěděl pomalu rady. Učil je vpravo a vlevo.. na dalši hodině s nima byl Chopper a já byla na meetingu, ale myslím, že se učili o světě a kontinentech.

K obedu byla ryba a rasy a rejze a fazole.. a caj s mlikem.. great.. po o za mnou prisel tomca a rilal, ze Nathan, kluk z moji skupiny se ho ptal, jestli se s tomem mame radi:D po o jsme meli aktivitu- water games.ten kdo to vymyslel ny mel dostat nalepku!(deti dostavaji nalepky kdyz neco vyhrajou nebo se jim dari ve skole) bylo to super protoze tady je fury vedro, tak jsme se hezky osvezili. Deti se vyblbli kdyz pp sobe hazeli vodni balonky a polejvali ae kyblem s vodou.

Po veceri ( - rejze, nudle-palivy, fazole, kure ala gordonblue, praseci krev- )jsme sli hrat hry s aventgery. To jsou americky superhrdinove. Mym detem chvili trva nez zjisti co se po nich chce a malokdy davaji pozor. Takze prohravaji.. tomcovo deti jsou sikovny, docela mu zavidim.. :D

Jo a funny story na zaver. K vecerni svacince jsme dostali multivitamin dzus. My s tomem a benem anglicanem jsme ho hned zhltli. Zatimco Robb, tomuv partak, si hrozne stezoval, co je to za hnusny piti, ze bude zvracet:D tak jsme mu rekli, ze zohle bylo nejlepsi piti co jsme zatim na Taiwanu pili:D ale opravdu! I voda je tu divna..:D kdyz neco neni  caje nebo fazolovy soji, tak jim to nechutna:D

Tak ahoj

Žádné komentáře: