neděle 27. července 2014

26.07.2014 vecere

Vcera, po tom co deti odjeli, jsme konecne meli volno. Asi dva dny predem jedna stazistka zarezervovala mista v jedne restauraci. My jsme z toho byli celkem tumpachovy, protoze nam rekli, ze to bude stat 600  a tecka. Ale proto, ze to byl posledni vecer se vsema, tak jsme se rozhodli jit.

  Prisli jsme tam a meli jsme pro sebe 4 stoly. Byla to zrejme restaurace na urovni, protoze nas furt obskakovali a navic, melo to zvlastni system. Mozna to I u nas nekde takhle funguje, ale my jsme v takove byli poprve. Funguje to asi takto: dostali jsme menu a tam oddeleny polozky jako: predkrm, polivka, hlavni chod atd... a u kazdeho z nich bylo asi 5 polozek jidla. Meli jsme teda zaplacenych 6 chodu a stacilo si jen vybrat.
  Jako prvni jsme vsichni dostali to samy: krevety s horcici a chrestem. Nasledoval houbovy kolac s masem. Jako treti jsme s tomem meli bramborovy salat s parkem. Dal nas cekala dynova polivka s houbama. A konecne havni chod: tomca: italian well done steak a ja: kachnu. Teda musim rict, ze nejen ze to bylo vyborny, ale ze me to tak zasytilo, ze tomul to musel dojist. Divili jsme se, ze nebyla priloha, ale jako to brali asi jednu sladkou bramboru. Na dezert jsme se strasne tesili. Ja mela brownie se zmrzlinou a tomca cheesecake :) byli jsme strasne plny. Celou dobu nam dolevali vodu a furt nas obskakovali. Konecne normalni jidlo! Ale zase si rikame, ze jednou nam to stacilo :D.  Pak jsme se s ucitelama sebrali a odjeli poslednim hsr - high speed rail, protoze ostatni chteli jit do klubu, ale my byli tak unaveni z tech dvou tydnu s druhym campem, ze jsme zvolili spanek. Nakonec jsme udelali nejip, protoze do klubu je nepustili, tak sli do kina a to je podle nas tady ztrata casu:D













Žádné komentáře: